KNAGER & OPHÆNG

Knager og multistang til ophæng

Er det overtøjet, du skal have op og hænge, er knager altid en god løsning. Knager kan være både dekorative og praktiske, idet man kan udnytte pladsen på væggen og samtidig tilføre dekoration i rummet. Hos KANT BY LYKKEBO finder du vores stilrene træknager, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. En anden form for ophæng er vores fine multistang med sorte kroge. Brug den i entreen, til håndklæder på badeværelset eller på børneværelset. Vælg imellem træsort og remfarve for at opnå præcis det look, du ønsker dig.

Læderstrop med et hav af funktioner

Er det de mindre genstande, der skal op at hænge, har vi også en løsning. Se eksempelvis vores læderstrop, som (afhængigt af størrelse) kan have mange forskellige funktioner. Brug den lille læderstrop i køkkenet til ophængning af viskestykker, grydelapper eller andet køkkengrej. Hæng sagerne direkte igennem læderstroppen eller udvid stroppens funktionen med en s-krog. På den måde bliver den til en knage. Vores store læderstrop kan bruges som magasinholder og dekoration i stuen eller på børneværelset.

Den synlige garderobe på bøjlestang

Ønsker du at få det bedste ud af dine yndlingskjoler, bluser og accessories og samtidig skabe et sejt og personligt look i din bolig som kan dekorere og inspirere? Så er en bøjlestang i lækkert design lige noget for dig. Med en bøjlestang kan du få overblik over dit ynglingstøj, og gøre det let som en leg at matche og sammensætte garderoben til dagens gøremål. Desuden er en svævende bøjlestang et dekorativt element i din bolig, som med ét skaber et råt look. Med en bøjlestang der hænger fra loftet er det muligt at skabe plads på gulvet, hvilket kan være en fordel i mindre rum, men også et stilskabende element i det store rum.

Svævende garderobe i råt design

Vores bøjlestang er inspireret af New York-lejlighedernes charme med fritliggende rør og højt til loftet. En trend som vi har sat vores eget skandinaviske touch på ved at producere vores garderobeløsning i lyst træ og stærkt, naturligt læder. Bøjlestangen skaber således et upoleret og naturligt look som automatisk vil blive helt personligt, når dine yndlingsitems kommer op at hænge. Ønsker du endnu mere fleksibilitet til dit tøj, kan du kombinere vores bøjlestang med én eller flere af vores træhylder.  Dem kan du bruge til opbevaring af make up og/eller accessories og på den måde have hele din garderobe lige ved hånden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.