Farver

LÆDER

Læder er et organisk materiale, og derfor findes der ikke to stykker, der er ens. Det er et naturmateriale, som bliver smukkere og smukkere med tiden og som har været anvendt lige så længe, som mennesket har eksisteret. Læder vil bære præg af dyrets opvækst, levevis og klima. Det vil ofte have et eller flere brændemærker samt eventuelle spor fra insektbid og ar. Hvert stykke er altså unikt og har sit eget udtryk og sin egen charme.

 

Fra bunden mod toppen ser du farverne sort, hvid, natur, tan og øverst er mørkebrun.

Aluskrue
Kobberskrue

SKRUE

Valg af skrue. Efter dine ønsker sender vi alu- eller kobberskruer med til dit produkt. Når du skal opsætte dit produkt derhjemme så vælg en rawlplug efter, hvad væggen er lavet af – det har stor betydning for solidt dit produkt kommer til at hænge. Rawplug følger ikke med.

opsætning

OPSÆTNING

Sådan hænger du remmen rigtig op. På vores ophæng er der to huller i den ene ende og ét hul i den anden ende. Buk enden med de to huller sammen og placer enden med det ene hul imellem – så får du denne tvist på ophænget.

HVILKEN TRÆSORT PASSER DIG

Eg er en karakteristisk træsort med sin grålige farve og buede åretegninger. Egetræ er meget hårdt og holdbart – det har i mange år været anvedt til at bygge skibe af. Egetræ kan efterbehandles på mange måder. Det anbefales at polere og lakere eg, da det er en karakteristisk og flot træsort, eller det kan males.

 

Bøg er en stærk rødlig træsort, som er meget velegnet til møbelfabrikation. Bøgetræ er ekstremt hårdt træ med få knaster og svage åretegninger. Det en flot træsort med et meget ensartet udseende. Det anbefales at lakere bøgetræ, frem for at male det, da det er en af de naturligt pæne træsorter. hylden kan dog også males eller olieres.

 

Melaminhylden er enkel og glat og med alle fire sider i en skrap kant. Melaminhylderne findes i flere forskellige mål. Vi laver ikke selv vores melamin hylder.

TRÆ
Pleje

PLEJE

Farverne ændres med tiden når læderet udsættes for fedt og berøring. Det sker også når det får sollys, især det lyse læder ændrer farve.

 

Du skal altid huske at pleje dine læderprodukter. Skind og læder vil med tiden tørre ud, og kan ende med at krakelere. Derfor er det vigtigt, at du mætter med produktet med noget, der både fugter og plejer på én gang. Brug derfor læderbalsam eller læderfedt mindst to gange årligt eller efter behov.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.