HANDELSBETINGELSER

Velkommen til Kant by Lykkebo. Her kan du læse om levering, returret, betaling mm. Har du yderligere spørgsmål kan du skrive til Info@kantbylykkebo.com.

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser, som du derfor bør læse grundigt igennem.

NB: Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Vi gør opmærksom på, at garantier og praksis på www.kantbylykkebo.com er i overensstemmelse med købeloven.

SÅDAN HANDLER DU HOS KANT BY LYKKEBO

For at foretage et køb på www.kantbylykkebo.com skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

AFGIVELSE AF ORDRE

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives
hvilke produkter, du har købt og hvilke personoplysninger, du har oplyst.

FAKTURA/KVITTERING

Udover e-mailen som du modtager umiddelbart efter din bestilling, vil en kvittering sendes på mail. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

PRISER

Alle priser angivet på www.kantbylykkebo.com er inklusive 25 % moms. Når du handler med
www.kantbylykkebo.com indgås aftaler på dansk.

LEVERING OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Hos www.kantbylykkebo.com er leveringstiden 1-5 hverdage på alle lagervarer.
Mange af vores vare bliver først lavet når købet er godkendt. Leveringstider varierer, afhængig af varens type og krav til arbejdet. Leveringstider beregnes fra modtagelsen af betalingen.
Skulle der opstå problemer, som forlænger leveringstiden, informeres der via telefon eller mail.
Levering i Danmark, sker med Post Danmark. Kontakt os på info@kantbylykkebo.com for levering på Grønland, Færøerne og udlandet.
Der kan vælges mellem:
Post Danmark uden omdeling
Post Danmark med omdeling
Afhentning (Gratis)
Hvis du ikke henter din bestilling indenfor afhentningsfristens udløb, modtager vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi et fragt og ekspeditionsgebyr på 100 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.

Du er velkommen til at spare fragten og afhente dine varer hos os i Roskilde efter forudgående aftale

på info@kantbylykkebo.com. En vare bestilles ikke til afhentning, før den er fuldt betalt. Hvis der ikke
på forhånd er aftalt en afhentningsdato, kan vi ikke garantere at varen er klar til afhentning ved
henvendelse på adressen.

BETALINGSMÅDER

På www.kantbylykkebo.com kan man betale online med følgende betalingsmidler: Dankort og eDankort.
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.kantbylykkebo.com. Alle priser hos www.kantbylykkebo.com er angivet i DKK, og er inklusive 25% moms.

FEJL, MISBRUG OG ANNULLERING AF ORDRER

Vi vil annullere en ordre, hvis der er begrundet mistanke om betalingsmisbrug. Alle sådanne
bestillinger vil blive meldt til politiet.
Hos Kant by Lykkebo bestræber vi os på, at de informationer, som står på hjemmesiden og på
ordrebekræftelsen, altid er korrekte. Dog kan der ske fejl i form af tastefejl og systemmæssige fejl. I
sådanne tilfælde beder vi dig have forståelse for, at vi må annullere ordren.

SIKKERHED

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Hverken Kant by Lykkebo eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

FORTRYDELSESRET (RETURNERING OG OMBYTNING)

Der er 14 dages fuld bytte- og returret på alle varer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal indenfor de 14 dage sende os en mail, hvor du skriver at du har fortrudt dit køb. I mailen skal du også skrive det konto nr. pengene skal retuneres til. Mailen sendes til: info@kantbylykkebo.com
Herefter skal du sende varen retur til os indenfor 14 dage. Varen skal sendes tilbage ubrugt, ubeskadiget og i originalindpakning.
Varen skal sendes retur til returneringsadressen nedenfor sammen med en kopi af fakturaen. Derudover vil det lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returformular, som du finder her:

DOWNLOAD RETURSEDDEL

Som forbruger kan du  fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Kant by Lykkebo anbefaler, at varen sendes med Post Danmark eller GLS, som pakkepost. På den måde kan pakken altid spores, og man undgår herved enhver tvivl om, hvorvidt pakken er leveret til Kant By Lykkebo. Sendes pakken som brev med Post Danmark, er pakken ikke forsikret og afsender bærer selv ansvaret, hvis pakken ikke kommer frem til Kant by Lykkebo. Du skal også sikre dig at varen er pakket omhyggeligt ind, da det er dig der har ansvaret hvis en vare går i stykker på vej til os.

RETURNERINGER SENDES TIL

Kant by Lykkebo, Vestergade 75, 4000 Roskilde
Når vi har registreret returneringen og kontrolleret, at varen lever op til reglerne for fortrydelse (dvs. at varen er ubrugt, ubeskadiget og i originalindpakning), refunderer vi dine penge til det konto nr. du har mailet til os på info@kantbylykkebo.com husk at skriv dit ordre nr. med i mailen.
Når du fortryder dit køb, får du naturligvis hele det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. Den eneste omkostning du har når du fortryder, er fragten for at sende varen tilbage til os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
Har du spørgsmål angående returneringer, så skriv til info@kantbylykkebo.com

PLEJ DINE PRODUKTER

Husk at følg anvisningerne om ”Pleje” for dine produkter på www.kantbylykkebo.com

DEFEKT VARE (REKLAMATIONSRET)

Vi kontrollerer altid alle vores varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, bør varen returneres hurtigst muligt. Når du handler på www.kantbylykkebo.com har du 24 måneders reklamationsret.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Returvarer bedes vedlagt fakturaseddel med dit navn, mail og ordrenummer. Skriv venligst på en seddel hvad der er galt med varen. Varer, der returneres med reklamation, prøver vi at erstatte med en ny vare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Har du spørgsmål angående reklamation, så skriv til info@kantbylykkebo.com
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PRIS-/KORREKTURFEJL

Vi tager forbehold for eventuelle pris- eller korrekturfejl på www.kantbylykkebo.com

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Tilmelding til vores nyhedsbrev: Ved tilmelding til Kant by Lykkebo nyhedsbrev vil du automatisk modtage en e-mail umiddelbart før hvert salg.  Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du derudover samtykke til at modtage eksklusive nyheder og tilbud fra Kant by Lykkebo, samt hermed forbundne aktiviteter på egne varer og tjenesteydelser samt eventuelt formidling af varer og tjenesteydelser på vegne af udvalgte samarbejdspartnere. Nyheder og tilbud fremsendes elektronisk eller pr. post. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet.

OPBEVARING AF PERSONDATA

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges
udelukkende til at ekspedere din bestilling.

ÆNDRINGER AF HANDELSBETINGELSER

Kant by Lykkebo forbeholder sig ret til løbende at ændre sine handelsbetingelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.