Hylder og skriveborde

Træhylder i tråd med tidens tendenser

En hylde med læderrem har et elegant og moderne udseende med et råt touch, som passer perfekt ind i tidens tendenser. Som supplement til den lyse og stilrene skandinaviske indretning giver kernelæder og naturligt træ kant og varme til hjemmet.

Design din egen hylde med læderrem

Hos KANT BY LYKKEBO finder du en vifte af træhylder med læderremme, og du kan selv sammensætte træsort og læderfarve, så udtrykket bliver præcis efter din smag. Vælg mellem grålige eg eller den den mørke, røgede eg; den rødlige bøg, den fine melamin eller OSB træ.

Remme har vi også i flere forskellige farver – herunder sort, hvid, natur, tan og mørkebrun. Har du allerede en hylde, du er glad for, kan du også købe læderstropper alene og give din gamle hylde helt nyt liv.

En hylde med læderrem passer perfekt ind i det moderne og råt indrettede hjem, hvor man ikke er bange for at lade rå og naturlige materialer stå frem.

Træhylde med læderrem – forskellige anvendelsesmuligheder

Vores enkle hylder i funktionelt design kan bruges i mange forskellige rum og i flere forskellige sammenhænge. Brug den eksempelvis som boghylde i stuen, som opbevaring til et par kogebøger og en fin tekande i køkkenet eller bring de naturlige materialer ind i barnets verden på børneværelset. Hænger du hylden i barnets højde, bliver det pludselig et børneskrivebord. Det naturlige materiale giver et kreativt og naturligt look, og så kan skrivebordet jo flyttes højere og højere op på væggen i takt med at børnene skyder i vejret. Hylderne kan også klappes ind mod væggen, så de ikke tager unødigt plads. Det er dekorativt og smart.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.