TIL BORDET

 

Den praktiske køkkenrulleholder

En køkkenrulle er noget vi alle bruger, og den har typisk sin faste plads i køkkenet eller på spisebordet. Køkkenrullens praktiske funktion redder mange små “uheld” i enhver børnefamilie. Samtidig er det et stykke køkkentilbehør, der nemt kan gøre hverdagen bare en smule lettere for de madlavningsglade. Men hvorfor ikke gøre en dyd ud af nødvendigheden? Hos KANT BY LYKKEBO mener vi at en dekorativ køkkenrulleholder er en nødvendighed i ethvert hjem.

Køkkenrulleholderen som designobjekt

Når nu køkkenrullen alligevel altid står fremme, må den også gerne pynte. Derfor er vores køkkenrulleholdere designet med fokus på at gøre hverdagen både nemmere og pænere. Med vores køkkenrulleholdere kan du forvandle den ordinære rulle til et stykke lækkert design – et gennemtænkt element i din indretning. Det skandinaviske design i træ klæder bordet i det nordiske, minimalistiske hjem og er praktisk at have fremme til når katastroferne er ude.

Køkkenrulleholder i skandinavisk design

Hos KANT BY LYKKEBO er vi vilde med kombinationen af træ og læder. Vores nordisk inspirerede køkkenrulleholdere er således lavet af massiv eg fra top til bund. Farven på træet kan du vælge, så den passer bedst ind i dit univers. Vores køkkenrulleholder findes nemlig både i den lyse eg, olieret eg og den meget mørke røgede eg. Øverst er den lille fine detalje i læder, som udgør en lille hank. Den stilrene køkkenrulleholder får køkkenrullen til at fremstå trendy og stilren og passer perfekt ind i den modebevidste husholdning, hvor der sættes pris på enkelthed og rå materialer.

Servietringe i læder

Læder giver et varmt og sanseligt touch i hjemmet og ses alle vegne i tidens indretningstendenser. Det er derfor også et af de naturmaterialer, som vi lader gå igen i næsten alle vores designs. Implementer vores smukke servietringe i læder i din borddækning – som kontrast til den hvide dug og de smukke vinglas. Det skaber råt og varmt modspil til den fine borddækning, og har du også vores køkkenrulleholder på bordet vil servietringenes læderlook skabe sammenhæng med køkkenrulleholderens læderstrop.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.